Oznámeno Sekiro Shadows Die Twice

Studio Fromsoftware jsi tentokrát pro nás připravilo novou “souls” hru, ač se snaží o něco nového, stále v samotném jádru půjde o podobný rukopis, přivítejte Sekiro: Shadows Die Twice.

Sekiro na rozdíl od svých starších bratříčků nás zavede do doby samurajů, ninjů, mno zkrátka konkurence Niohu se nezapře. Každopádně půjde o stejně hardcore zážitek na jaký jsme zvyklý, samotná hra nám nyní dá více možnosti v rámci hratelnosti. Můžete se pomocí vaší uměle ruky rychle přesouvat po mapě, pomocí vystřelovacího lana, to vám pomůže nejen k přesunu a útěku, ale taky vůči různým nepřátelům.

Také zde budeme disponovat variabilními útočnými postoji, kde budete muset vaše útoky ostražitě kombinovat do různých komb. Vzpomíná na SoulBorne série a stealth? Prakticky neexistovat, zde budeme mít možnost zaútočit na protivníka ze zálohy, z vysoké trávy či po vzoru jiných ze římsy!
Podobně jako v Dark Souls i zde budeme mít něco jako legendární ohniště (ještě to ale není jisté), bez toho by to nešlo. Novinkou bezesporu je vaše smrt, znovu povstanete na stejném místě, ale jen jednou, zatím není jasné zda tuto možnost budeme mít k dispozici pokaždé a zda si nevybere svou daň, což je více než pravděpodobné.
V neposlední řadě Sekiro nebude RPG hrou, zapomeňte na tvorbu postavy a vylepšování vašich atributů, tipujeme že tam ale něco málo bude kvůli znovu hratelnosti.
Co se týče Lore.. vystačíme si z jednodušším příběhem, zkrátka Sekiro bude skutečně odlišné a uvidíme zda to je dobře ba naopak, stane se samurajskou legendou, nebo poklekne před lovci a rytíři?
Hra vyjde 22.března 2019 pro: PC, PS4, XB1

20410cookie-checkOznámeno Sekiro Shadows Die Twice

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *